Sarmansuyu İlkokulu
YENİ CAMİ MAH. KANAL CAD. SARMAN SUYU ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 33 EDREMİT / VAN

VİZYON

Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli,manevi,insani evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi bir vatandaş yetiştirmektir.

MİSYON

İlçemiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; sürekli araştıran, inceleyen ve sorgulayan bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Öğlen

Öğlen

12.40-18.05

Merkezi sistem kaloriferli

Okulumuz ilçe merkezine 1 km ve ilçenin merkeze uzaklığı 18 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, ilçenin orta kesiminde kurulmuştur. Yön olarak çarşının güneyine, şamran kanalının üstüne düşmektedir.12500 metre karelik arsası vardır. Okulun yanından Şamran Kanalı geçmektedir. Okulun yanından, kanalla okul arasından geçen mahalle yolu asfalttır.